Makroner laget med en ny miks fra Zeelandia.
Makroner laget med en ny miks fra Zeelandia.

Mer og mer smått og godt

Med disse nyhetene blir det enklere å servere afternoon tea eller desserttapas.

Publisert

Dette blir stadig mer populært.

Markedssjef i Pals, Jannicke Færden Berle, forteller til Bakeri.net at afternoon tea og desserttapas er konsepter som kundene deres etterspør mer og mer.

– Dette blir stadig mer populært, men det er tidkrevende å lage og servere mye forskjellig smått og godt. Derfor trenger kundene våre rasjonelle, gode løsninger, og det er noe vi satser mye på for tiden, forklarer hun.

På messen Umami Arena, som ble arrangert på Lillestrøm fra 14. til 17. februar, lanserte Pals flere aktuelle nyheter som passer til både afternoon tea og desserttapas.

Flere nye mikser og miniutgaver

Berle fremhever en ny makronmiks fra Zeelandia som gjør det enklere for alle å lage makroner med godt resultat.

– Du tilsetter bare vann, i tillegg til ønsket farge og fyll, forklarer hun.

Pals tilbyr også en ny bakemiks for scones, som jo er obligatorisk når det skal serveres afternoon tea.

Flere og flere produkter kommer nå i miniutgaver, og en av sesongens nyheter er «Sjokoladefondant mini».

Sjokoladedrasjerte mandler laget i den nye maskinen Bassina Pomati.
Sjokoladedrasjerte mandler laget i den nye maskinen Bassina Pomati.

Ny drasjeringsmaskin

På Umami Arena serverte Pals dessuten sjokoladedrasjerte mandler. Disse var laget i den nye drasjeringsmaskinen Bassina fra Pomati, som selges gjennom Pals’ samarbeidspartner Horni Baketeknikk.

– Denne maskinen gjør det enkelt å drasjere alt fra mandler og hasselnøtter til kaffebønner og puffet ris. Bassina Pomati har en kapasitet på opptil 16 kilo. Som tilbehør er det mulig å kjøpe en gulvstående spraymaskin som sprayer sjokolade i gitte mengder og tider. Da får du en produksjon som krever mye mindre personell, forteller selger og prosjektleder i Horni, Frode Bakk.

Prosjektleder og selger Frode Bakk i samtale med en kunde på Umami Arena, der Horni Baketeknikk lanserte den nye drasjeringsmaskinen Bassina fra Pomati.
Prosjektleder og selger Frode Bakk i samtale med en kunde på Umami Arena, der Horni Baketeknikk lanserte den nye drasjeringsmaskinen Bassina fra Pomati.

 

 

 

Powered by Labrador CMS