I anledning høsten og tid for innekos har Telemarksavisa testet varene til seks ulike bakerier i Grenland. Dommerpanelet, som bestod av Anders Johan Pedersen (kokk og daglig leder ved Spiller ingen kasserolle catering), Stian Sandersen (restaurantsjef for Jacob & Gabriel Restaurant) og Juni Wendelin Fasting (produktutvikler i Telemarksavisa), lot seg imponere stort over bakeriene – såpass at tre steder måtte dele førsteplassen…

Disse bakeriene ble testet: Fattigmann i Skien, Ikke bare brød i Porsgrunn, Harmoni Håndverksbakeri i Porsgrunn, Didier i Skien, Tinholt bakeri i Skien og Grenland bakeri og conditori på Stathelle.

Panelet ble anbefalt noe søtt og noe salt i hvert bakeri, og ga terningkast til de ulike produktene. Til slutt ble det også gitt et samlet terningkast, og tre av bakeriene fikk terningkast seks i totalvurderingen: Ikke bare brød, Harmoni og Didier. De tre andre bakeriene fikk alle terningkast fire sammenlagt.

To produkter fikk også terningkast seks av alle i smakspanelet: Landlig surdeigsbrød fra Harmoni og parmesan- og valmuekjeks fra Ikke bare brød.