Det siste kundetreffet på timeplanen ble vellykket både med tanke på været og oppmøte. Pals sine kunder ble ønsket velkommen av salgssjef Jostein Huglen, adm. dir Trond Aarø og konditormester Kikki Nilsen Hammer som nylig har startet i bedriften.

Lønnsomme løsninger

På Søndre Bondi Gård fikk kundene presentert løsninger på fersk bakst hele dagen, hvordan minske kake- og påsmurtsvinn, drikker med god bruttofortjeneste, basisingredienser til Horeca og unike bakehjelpemidler.

Et av produktene som fikk mest oppmerksomhet var en vegan-croissant som er bakt med spelt og quinoa. Croissanten kommer frossen og stekeklar og passer som en sandwich-croissant.

Pals lanserer en vegan-croissant som er bakt med spelt og quinoa. Foto: Pals

Pals lanserer en vegan-croissant som er bakt med spelt og quinoa. Foto: Pals

Pals

Sommerkaffe

Kaffe er populært både blant forbrukere og utsalg. Sommerkaffen fra Pals er intet unntak. Kaffen er lysbrent i Asker til filter og coldbrew. Den er frisk og fruktig med smak av sitron, hasselnøtt og aprikoskonfekt. Det er en blanding av 70 prosent floral Etiopisk kaffe og 30 prosent fruktig Colombiansk kaffe.

Pals hadde også laget en rekke produkter på råvarene de selger, slik at kundene kunne få smake og se hvordan produkter kan se ut.