Dame i hvit skjorte som holder rett med brød.
Daglig leder i Larsen Bakeri, Janne Larsen Sævareid, gleder seg over å være tildelt Q Matredderpris.

Larsen Baker vant pris

– Det er en stor glede å tildele Larsen Bakeri Q Matredderpris. De bidrar å redusere matsvinn ved at bakevarene ikke blir kastet, men kommer heller til nytte. Vi gratulerer Larsen Bakeri AS, dere er ekte matreddere!

Det skriver Q-Meieriene i en pressemelding. 

– Matredding står høyt på agendaen til Q-Meieriene, og vi ønsker å bidra til økt kunnskap og inspirasjon i kampen mot matsvinn, heter det i pressemeldingen.

Nylig delte de ut 10.000 kroner til Larsen Bakeri i Skånevik.

– Det var en overraskelse som var utrolig kjekk. Jeg ble litt målløs. Det kom brått på meg, sier daglig leder i Larsen Bakeri, Janne Larsen Sævareid, til Haugesunds Avis.

Sævareid sier til avisen at hun tror kjøleskapet utenfor bakeriet er en av hovedgrunnene til at de får prisen. Der har kundene tilgang til et lite selvbetjent bakeri. 

– Folk handler i kjøleskapet og betaler via vipps eller kontant i postkassen. Det er som regel tomt kjøleskap og penger på konto dagen etterpå, forteller Larsen Sævareid.

Til sommeren reiser hun til Oslo for å ta i mot prisen. I løpet av året har Q-Meieriene kåret seks bedrifter og i sommer skal de kåre årets matredder. Premien er på 50.000 kroner. 

Powered by Labrador CMS