Per Otto Nedrelid i Nærbakst opplever stor interesse for de nye kakene på SMAK og snart er de i produksjon i deres nye bakeri på Tranby.
Per Otto Nedrelid i Nærbakst opplever stor interesse for de nye kakene på SMAK og snart er de i produksjon i deres nye bakeri på Tranby.

Lanserer nytt kakekonsept

Konditorene har allerede vært på opplæring og når det nye bakeriet tas i bruk i slutten av måneden, skal det lages helt ny kategori kaker.

Publisert Sist oppdatert

Vi er i gang med produksjonen så snart vi tar i bruk vårt nye konditori på vårt nye bakeri på Tranby som er under bygging.

På SMAK 2020 presenterte Nærbakst spesialiteter fra sine bakerier, samt fra samarbeidspartneren Baker Brun. Én av produktkategoriene fikk ekstra stor oppmerksomhet, og det var det nye kakekonseptet som Nærbakst nå lanserer sammen med bakeriet By Hancock. Fra før har de Hancock sine cupcakes og donuts. Nå utvider de samarbeidet.

Stor interesse

– Vi lager nesten bare marsipankaker i dag, i alle fall i volum. Det er veldig viktig å prøve på nyutvikling innenfor denne kategorien. Her på messen er vi ikke tvil om at vår kakesatsing oppfattes som trendy og blir lagt merke til. Mange har vært innom og tatt bilder av kakene og pekt. Og det er ikke de tradisjonelle kakespiserne som har vært her, for å si det sånn. Derfor håper vi at denne satsingen skal rekruttere nye kakespisere. Det er i alle fall meningen, sier Per Otto Nedrelid i Nærbakst.

Snart klare for produksjon

Kakene er fondantkaker og smørkaker, og representerer noe helt nytt for oss, sier Nedrelid, som roser det gode samarbeidet de har med By Hancock. Kakene blir i første omgang tilgjengelige i Oslo. De blir også å finne i nettbutikken til Hancock, samt i nettbutikken til Bakeriet Cafédrift i Oslo-området.

– Kakene vi viser frem her på SMAK har våre egne konditorer laget på opplæring hos Condifa. Vi er i gang med produksjonen så snart vi tar i bruk vårt nye konditori på Tranby som er under bygging. Vi regner med å være i gang i med produksjonen i slutten av mars.

Powered by Labrador CMS