Kjelstad Bakeri på Toten kommer i løpet av året til å lage 3,5 millioner kanelsnurrer og vaniljeknuter til Rema 1000.

Lager 3,5 millioner kanelsnurrer og vaniljeknuter til Rema 1000

Kjelstad Bakeri på Toten har fått hylleplass i alle landets Rema-butikker med sine håndlagde kanelsnurrer og vaniljeknuter.

Publisert Sist oppdatert

Så langt har salget vært over all forventning og produktene har blitt veldig godt mottatt av forbrukerne.

Produktene er blitt del av et nytt konsept for fryste bakervarer på Rema under merket «God Bakst».

– Vi er glad for å ha fått denne muligheten og synes det er veldig artig at et lokalt bakeri på Toten kan få innpass på et område som vanligvis har vært forbeholdt de store svenske spesialbakeriene, sier daglig leder i Kjelstad Bakeri, Terje Andre Nereng til Bakeri.net.

3,5 millioner i år

– Rema 1000 har hatt et ønske om å få inn flere lokale norske bakeriprodukter til sine butikker. I den anledning har vårt bakeri fått muligheten til å produsere kanelsnurrer og vaniljeknuter.  Produktene, som er et godt håndverk, blir stekt og dekorert før de pakkes og fryses inn. Med den marsjfarten vi har nå skal det rulles og flettes over 3,5 millioner bakverk i 2017.

Godt mottakelse

– Vi har ikke samme produksjonseffektivitet som de store svenske industrianleggene, som har produkter etablert i det norske markedet.  Men, dette kompenserer vi med godt håndverk og ekte norsk smak – og selvsagt uten bruk av palmeolje. Så langt har salget vært over all forventning og produktene har blitt veldig godt mottatt av forbrukerne, sier Nereng i Kjelstad Bakeri.

Powered by Labrador CMS