Tøllefsen, som til daglig brygger kaffe hos Supreme Roastworks, ble også verdensmester i 2015. Christian Nesset hos Kaffemisjonen i Bergen tok tredjeplassen, forteller kaffe.no.

Mens Brewers Cup går ut på å lage den beste håndbryggede kaffen, skal deltagerne i den klassiske baristaklassen lage to espresso, to melkedrikker og to signaturdrikker. Her er det Tore Øverleir Sellanraa på Bok og Bar i Trondheim som nå kan kalle seg norgesmester.

– Du blir vurdert på utrolig mange ting, og man lærer veldig mye ved å være med på konkurranser. Jeg jobber også som barista hver dag, og mye av jobben er sentrert rundt espressomaskinen. Så jeg synes det er veldig spennende og en stor utfordring, sier han til Godt.no.

Øverleir vant foran Bjørn Arne Leknes, Supreme Roastworks, og Christian Nesset, Kaffemisjonen.

I NM i latte art ble det trippelseier til Kaffebrenneriet: Nikita Michelle Sarino vant foran Anton Söderman og Mari Libeck Hexeberg.

Söderman, på sin side, tok hjem seieren i cup tasting foran Morten Sletten og Vilde Lützow-Holm, begge Solberg & Hansen. Og i kaffebrenning ble det førsteplass til Simo Kristidhi (Solberg & Hansen) foran Idar Ellingsen (uavhengig) og Tor Sigve Taksdal (Austrått Kaffebrenneri).