Det norske laget bestående av Rémy Corbet, Trude Beate Brendehaug og Xiao Juan Peng har trent knallhardt frem mot Coupe du Monde de la Boulangerie. Det er første gang Norge er kvalifisert til konkurransen og aldri har det vært lagt ned flere treningstimer i forkant av et mesterskap fra et norsk bakelag. Den innsatsen fikk de betalt for på konkurransedagen, for her gikk det aller meste på skinner.

– Dagen har gått nesten som planlagt. Vi brukte 12 minutter for lang tid. Vi slet litt med ovnene i starten., men da vi fant ut av det gikk det veldig bra.

– Laget håndterte alle oppgaver akkurat som planlagt. De leverte på alt de har trent på. Jeg synes de har levert 100 prosent, sier Dale Aas til Bakeri.net.

Spent på resultatet

Også lagkaptein Trude Beate Brendehaug var forøyd med lagets og egen innsats.

– Målet vårt har hele veien vært å komme midt på treet, så hvis vi havner rundt 6. plass eller i det sjiktet, så vil det være som gull for oss, sier en godt fornøyd lagkaptein.

– Jeg er veldig spent på resultatet. Jeg tror vi ender der vi har sagt at vi skal ende, men det blir veldig spennende å se.

Premieutdelingen er tirsdag fra klokken 11.00. Det er forventet at resultatet foreligger før 12.00. Bakeri.net er på arenaen og følger premieutdelingen.