De siste tre årene har Elin Vatnar Nilsen, som står bak den populære bakebloggen Krem.no, også gitt ut tre bøker. I et intervju med lokalavisen Romerikes Blad forteller Nilsen at en del andre ideer er i ferd med å utvikle seg bak kjøkkenbenken nå.

–  Etter å ha hatt bokprosjekter gående i ett de siste tre årene, er jeg nå litt tom. Jeg bruker mer og mer instastories, der jeg filmer hele prosessen fra oppskrift til ferdig produkt. Det som er gøy, er at jeg har nærmere 8000 seere som sitter og venter på at jeg skal legge ut, sier hun.

Samtidig avslører den populære bloggeren at hun i flere år har båret på en liten tv-drøm.

– Jeg har jobbet fram flere ideer til tv-serier. Blant annet ser vi jo nå at det dukker opp flere og flere mindre hjemmebakerier. Å reise rundt å besøke disse, og fortelle om hva de driver med, er noe jeg kunne tenke meg. Det hadde vært kremjobben, sier Nilsen til Romerikes Blad.