Når bakeri.net snakket med Craig på ny-året, hadde han nyoppstartet firma og var i full jobb som konditor hos Bjørk og Ohma. I tillegg er han familiefar. Han har fortsatt sin egen krok bak hoved-kjøkkenet på Bjørk, hvor de lekreste sjokoladekreasjoner trylles frem –  det ser ut som noe fra en magisk fantasiverden. Craig Alibone Chocolate startet opp i november 2014, og allerede sommeren 2016 planlegger han åpningen av sitt eget patisserie.

– Jeg har lokasjonen klar, og designet og planene utvikler seg. Jeg planlegger å åpne på sommeren neste år, forteller Craig til Bakeri.net i dag.

I begynnelsen vil han ansette en lærling på fulltid, og muligens en ekstra for å ta seg av utsalget. Og det som skal produseres og selges er av ypperste, fransk  kvalitet.
– Jeg vil utelukkende  produsere høykvalitets håndverks-sjokolade og kaker med en leken vri, sier Craig.

Magisk, assortert sjokolade - alt er håndlagd og formene malt for hånd med presisjon.
Magisk, assortert sjokolade – alt er håndlagd og formene malt for hånd med presisjon.

Craig henger i stroppen fram til jul, og salget av esken med assortert sjokolade er bestselgeren på denne tiden av året.
– Folk liker å gi bort produktene mine i gaver, forteller Alibone, som gleder seg veldig til åpningen av eget patisserie i Bodø.