D’Auria er en kjent skikkelse i det italiensk matmiljøet i Storbritannia og kommer fra stillingen som senior pizzakokk på Harrods, skriver worldbakers.com.

Innovasjonskatalysator

Italieneren er en høyt kvalifisert ekspert på pizza, han har jobbet som instruktør og i flere prestisjefylte restauranter i London og Pisa.

– Dette er en spennende utvidelse av vårt innovasjons- og utviklingslag, sier Philip Bull, administrerende direktør for Eurostar-produkter til worldbakers.com.

Eurostar Commodities tror Davide D’Auria vil bli en katalysator for produktutvikling innen sjangeren. Med ansettelsen skal selskapet få en bedre forståelse for hva som er viktig for beslutningstagerne innen pizzabransjen, og slik kunne tilby ingrediensene og inspirasjonen til å produsere kvalitetspizza og forstå de nyeste trendene fra Italia.

Nye og sunne varianter

– Vi er i ferd med å lansere noen veldig spennende, sunne og naturlige pizzamel, laget av rødbeter, spinat og søtpotet, sier Bull til worlbakers.com.

– Eurostar har imponert meg med sin innovasjonsiver, samtidig som de viser sin langsiktige forpliktelse til tradisjonene rundt autentisk håndlaget italiensk pizza. Jeg er glad for å begynne å eksperimentere med mel og matvarer. Det er mye buzz i Storbritannia rundt utvikling av sunn og naturlig pizza. Utvikling av høykvalitetsprodukter i denne genren, vil bli en stor trend i 2018, sier D’Auria.