I hard konkurranse er Baker Hansen kåret til årets glutenfrie konditori i 2021.

Derfor vant Baker Hansen

I begrunnelsen fra Norsk cøliakiforening heter det følgende:
«Baker Hansen AS tildeles prisen for Årets glutenfrie konditori for daglig å tilby et variert, smakfullt sortiment av ferske, glutenfrie bakervarer. Baker Hansen har et fristende og variert utvalg av glutenfrie bakervarer som selges på mange utsalgssteder i Oslo og omegn. Gjennom flere år har de markert seg som en trygg og god leverandør av glutenfritt. I tillegg til det gode basisutvalget av glutenfrie brød og kaker, har de også sesongbaserte godsaker til for eksempel jul og påske. Tydelig skilting både inne og ute gjør det enkelt å legge merke til at de har glutenfritt til salgs. En stor honnør til Baker Hansen for deres glimrende, omfangsrike tilbud på glutenfrie godsaker».

Stolte vinnere

– Vi er veldig stolte av å vinne denne prisen, og alle på bakeriet ble veldig glade da de hørte det. Det gir oss motivasjon til å fortsette å utvikle det glutenfrie sortimentet.

– Det er nesten nøyaktig syv år siden vi startet det glutenfrie bakeriet vårt, og i dag er omtrent hvert tiende brød vi selger i Baker Hansen glutenfritt. Det har vært en utrolig spennende reise. Vi vant jo også prisen i 2015, og da følte vi at vi nettopp hadde startet. Vi er stolte over å vinne prisen igjen, da må vi jo gjøre noe riktig, sier Magnus Hals, ansvarlig for den glutenfrie avdelingen i Baker Hansen.

Det er også kåret vinnere i kategoriene produsenter og serveringssteder. Her vant Semper og Wild Fire Foods (produsenter) og Spiseriet Kafe, Tromsø (serveringssted).