Kakemakeren feiret kunde nummer 10.000

Sanna Aziz bestilte kake på kakemakeren.no, og fikk seg en stor overraskelse da hun skulle hente kaken.

Publisert Sist oppdatert

– Er det sant? Skal jeg bare få hele kaken?

Sanna Aziz hentet kaken på MENY Grønland Torg torsdag ettermiddag, og fikk seg en  stor overraskelse, melder Bakehuset som står bak bestillingssiden kakemakeren.no.
– Er det sant? Skal jeg bare få hele kaken? Jeg som aldri vinner noen ting! Nå blir det en ekstra anledning til å feire, sier Aziz som hadde bestilt kake i anledning 43-års dagen til en venn av familien. Også i Meny-butikken ble begivenheten feiret med kake til alle kundene.

Jevn økning

Kakemakeren.no  er en digital bestillingsløsning på nett, hvor man kan sette sammen kaken etter eget ønske og få hentet ut  kakene i landets Meny-butikker. Kundene kan også bestille kaken direkte i butikk. Løsningen ble lansert i mars 2014, og bestillingene har hatt en jevn økning.
– Det er morsomt å følge utviklingen og vi får veldig gode tilbakemeldinger. Antall bestillinger har hatt en jevn økning siden oppstarten. I spesielle sesonger, eksempelvis konfirmasjonssesongen, er det ikke uvanlig at volumet tredobles, sier produktgruppesjef konditori i Bakehuset, Nan Furu-Bolstad.

Selv om det er bursdager, dåp og bryllup som er de vanligste kakeanledningene, så blir spennet stadig bredere. Kaker til jobbarrangementer, lanseringer, foreldremøter, som gaver eller i sosiale lag går også igjen. Stadig flere kunder kommer tilbake og bestiller – igjen og igjen, melder Bakehuset.

Digital kakebaking

Det er fjerde gang Sanna Aziz bestiller kake fra kakemakeren, og det blir ikke den siste.
– Det er enkelt å bestille og kakene smaker utrolig godt. Jeg kan også sette sammen kaken med det fyllet og den kremen, bunnen og fargen jeg ønsker, så den føles nesten hjemmelaget, sier hun.

Bakehuset har fem lokale konditorier på landsbasis hvor konditoriene baker og pynter kakene som bestilles – for hånd. Ved en bestilling gjennom kakemakeren.no kan kundene hente kaken i den MENY-butikken de ønsker.
– Vi har alt fra marsipan, krem og bærkaker til sjokoladekaker, ostekaker og kringler, og får mange positive tilbakemeldinger når det gjelder utvalg. Men først og fremst går tilbakemeldingene på god smak, at det er enkelt å bestille og at man har mulighet til å sette sitt eget preg på den – kall det gjerne digital kakebaking, sier Nan Furu-Bolstad.

Powered by Labrador CMS