Etter et drøyt år sa Klakegg opp stillingen som regiondirektør i OBOS Stor-Bergen for å gå tilbake til næringsmiddelindustrien.

– Jeg ble spurt om jeg var interessert i en ny jobb, og dette var et tilbud som rett og slett var for fristende, sier Stein Klakegg.

Cernova, den nye arbeidsplassen, er et selskap med tre hovedvirksomhetsområder; melmølleindustri, industribakerier gjennom Norgesbakeriene Holding AS og Mesterbakeren Holding AS, samt øvrig industriell næringsmiddelproduksjon gjennom Cernova Industri AS.

 

– Sirkelen er sluttet

Klakegg avviser at jobbskiftet handler om forhold i OBOS.

– Det handler om at jeg fikk et tilbud fra en bransje som jeg kjenner godt. Jeg har vært i Rieber & Sønn i 17 år og nå er jeg altså tilbake i næringsmiddelindustrien. Sirkelen er sluttet, sier Klakegg.

 

Direktør for forretningsutvikling

Cernovakonsernet er eid av Felleskjøpet Agri SA (66 prosent) og stiftelsen Fritt Ord (34 prosent).

Selskapet skal ha opprettet en ny stilling for Klakegg.  Han har tidligere jobbet i Rieber & Sønn, hvor han var konserndirektør Western Europe.