BKLF inviterer til bransjetur til Europain og Coupe du Monde de la Boulangerie der Norge deltar.
BKLF inviterer til bransjetur til Europain og Coupe du Monde de la Boulangerie der Norge deltar.

Inviterer til VM- og messetur

BKLF inviterer til Paris i januar for å se det det norske bakerlandslaget i aksjon i Coupe du Monde de la Boulangerie. I tillegg får du med deg messen Europain.

Publisert Sist oppdatert

Det er en stund siden det har blitt arrangert bransjetur til Europa. De siste par årene har også pandemien satt en effektiv stopper for de aller fleste arrangement. I høst har igjen messene begynt å våkne til liv. Europain går av stabelen i Paris i dagene 22. til 25. januar 2022. Her arrangeres også verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere, Coupe du Monde de la Boulangerie. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg. Trude Beate Brendehaug, Fredrik Lønne og Xiao Juan Peng skal representere Norge i konkurransen.

Å se dette sirkuset på nært hold, og ikke minst at de norske bakerne er i manesjen, er den store bonusen i årets Europain. Derfor har også BKLF sammen med selskapet Reisegleder lagt opp til en fellestur til messen og konkurransen.

Foruten messebesøk er det lagt opp til et sosialt program, blant annet med et middagscruise på Seinen. Turen inkluderer to netter på hotell i Latinerkvarteret med god togforbindelse til messeområdet.

Les mer om turen og påmelding her.

Jonathan Burt (f.v.), Remy Corbet og Kjetil Dale Aas lot seg imponere over den detaljrike showpiecen som Taiwan leverte i Coupe du Monde de la Boulangerie på Europain 2020. Nå skal de selv stå i manesjen i januar 2022.
Jonathan Burt (f.v.), Remy Corbet og Kjetil Dale Aas lot seg imponere over den detaljrike showpiecen som Taiwan leverte i Coupe du Monde de la Boulangerie på Europain 2020. Nå skal de selv stå i manesjen i januar 2022.
Powered by Labrador CMS