Landslaget samler bransjens ypperste fagfolk til konkurranser i inn- og utland. Visjonen er å sette norsk baker- og konditorbransje på verdenskartet. Lagets hovedmål er å kvalifisere seg til VM 2020.

BKLF inviterer eksisterende sponsorer, nye sponsorer og arbeidsgivere for utøverne til et hyggelig sponsortreff fredag 22. april i NHO-bygget, Majorstuen med mulighet for påfølgende middag.
På agendaen står presentasjon av oppnådde resultater for BKL i 2015, presentasjon av alle deltakerne på landslaget og planer og aktiviteter for 2016. Det blir også servering & smaksprøver.

– Vi går nå bredt ut for å få større engasjement rundt vårt landslag. På sponsortreffet vil si snakke om hvordan vi skal kunne løfte ambisjonsnivået. Vi håper på godt oppmøte både fra maskinleverandører, råvareleverandører og andre som jobber i bransjen.

– Her håper vi å få en diskusjon om hvordan vi kan samhandle på en annen måte enn det vi har gjort så langt. Vi ønsker å få tilbakemelding på hvordan vi skal jobbe for at alle skal bli med, sier Gunnar Bakke som oppfordrer alle som er en del av verdikjeden i bransjen til å møte opp og delta i diskusjonen.