Bas van Haaren fra Gelato University i Bologna er kursholder. Tines Bernhard Azinger skal også bistå på kurset.
Bas van Haaren fra Gelato University i Bologna er kursholder. Tines Bernhard Azinger skal også bistå på kurset.

Inviterer til kurs med gelatomester

Primulator, Bako og Tine inviterer til gelatokurs med en av verdens fremste gelatomestere.

Publisert Sist oppdatert

På disse to dagene vil deltakerne lære ekstremt mye om gelatofaget der alt blir laget fra grunnen.

Ingen ringere enn Bas van Haaren fra Gelato University i Bologna, Italia er kursholder når Primulator, Bako og Tine inviterer til gelatokurs 21. og 22. mars.

Bas van Haaren har erfaring og kompetanse fra sin gelato-karriere i flere land, og jobber nå som en av de beste lærerne for verdenskjente Carpigiani Gelato University i Bologna. Han reiser verden rundt for å spre sin kunnskap og nå dukker han altså opp i Norge.

Kurset passer for de som ønsker å starte med gelatoproduksjon og for de som ønsker å lære mer for å videreutvikle din gelatovirksomhet. Kurset inneholder både teori og praktisk arbeid. Her skal det lages alt fra tradisjonell gelato til fruktsorbet, iskaker, dessert og pinne-is. Det vil også bli fokus på hvordan det hele skal pyntes og presenteres. Kurset går over to dager.

– På disse to dagene vil deltakerne lære ekstremt mye om gelatofaget der alt blir laget fra grunnen. Her er det ikke noe salg eller push, kun fag, sier en entusiastisk Bernhard Azinger i Tine som opplyser at det nå kun er tre plasser igjen.

Powered by Labrador CMS