Juryleder Bernhard Azinger gleder seg til å bedømme bidragene i årets julekakekonkurranse.
Juryleder Bernhard Azinger gleder seg til å bedømme bidragene i årets julekakekonkurranse.

Inviterer til julekake-konkurranse

Tine Partner inviterer på nytt bakeriene til å konkurrere om hvem som lager Norges beste julekake.

Publisert Sist oppdatert

I fjor var første gang Tine arrangerte konkurransen. Da vant Harmoni Håndverksbakeri i Porsgrunn. Juryen lot seg begeistre av en julekake bakt på en vanlig bolledeig og hevet på biga. Med ingredienser som tørkede tranebær, kandisert appelsinskall, limezest og limeskall ble den ikke helt tradisjonell, men smakte likevel av jul.

Nå drar juryleder Bernhard Azinger i gang en ny bransjekonkurranse med å kåre dette årets julekake. Produktet blir bedømt etter smak, utseende, hvilke ingredienser som ble brukt og ikke minst nytenkning. Dommerpanelet består av kontaktpersonene tilknyttet hvert meieri samt en nasjonal hovedjury.

Bakerier som vil delta i årets konkurranse må levere sitt bidrag til nærmeste Tine-meieri innen klokken 12.00 torsdag 11. november 2021. Premien er foruten heder og ære, gavekort på 5000 kroner, 2500 kroner og 1500 kroner for de øverste plassene i konkurransen.

Arrangøren setter som krav at produktet må inneholde deres eget smør. Margarin er ikke tillatt. Produktet bør finnes i salg i bedriftens butikk/utsalgssted eller i dagligvarebutikker. Produktet må være merket med gjeldende ingrediensliste og (etter eget ønske) eventuelt oppskriften.

Du kan lese mer om konkurranseregler og innleveringspunkter på Tine Partner sine nettsider.

 

Powered by Labrador CMS