Salgsdirektør industri & bakeri, Elisabeth Viken Klokkervold og leder for kommunikasjon og bærekraft, Vidar Haugsdal inviterer til den niende Møllerens Inspirajonsdag.

Inviterer til inspirasjonsdag for niende gang

Møllerens Inspirasjonsdag blir i år på Nasjonalmuseet i Oslo 26. september. Årets tema er fremtidens matvaner - og kornbaserte produkters rolle.

Publisert Sist oppdatert

Møllerens Inspirasjonsdag har befestet seg som en bransjedag der kolleger fra dagligvare, bakeri, storhusholdning og industri møtes på samme arena. Invitasjonen til bransjedagen har gått ut til Norgesmøllene sine kunder i disse dager. 

Salgsdirektør industri & bakeri, Elisabeth Viken Klokkervold og leder for kommunikasjon og bærekraft, Vidar Haugsdal, har jobbet med arrangementet en god stund allerede og gleder seg til den niende inspirasjonsdagen i rekken. 

– Ja, det er med stor glede og stolthet vi inviterer til en ny Møllerens Inspirasjonsdag. Vi lover at dagen blir fylt med ny kunnskap, inspirasjon og ord til ettertanke. I år er det flotte Nasjonalmuseet i Oslo som er vårt vertskap, sier Klokkervold og Haugsdal.

– Hva kan dere si om årets arrangement?

– Vi står i en tid med geopolitiske endringer, økt økonomisk usikkerhet, samt usikkerhet rundt råvaretilgangen på korn som følge av både krig og klimaendringer. I lys av dette starter myndighetene med beredskapslagring av korn i Norge. Samtidig viser forbrukertrender i Norge økende interesse for et sunnere og mer bærekraftig kosthold, hvor maten gjerne er laget i Norge. Dette er utgangspunktet for årets program, hvor blant andre Janne Haaland Matlary vil presentere “Det store makrobildet, geopolitiske trender globalt og i Europa”, og Øystein Dørum vil snakke om beredskap i en uforutsigbar verden. Elin Hauge skal snakke om bærekraftig digitalisering og kunstig intelligens, sier Klokkervold og Haugsdal.

Arrangøren lover flere spennende navn som vil drøfte fremtidens matvaner og kornbaserte produkters rolle, samt inspirere med suksesshistorier fra norske merkevarer. En av dem skal by på både smaksprøver og sang!

Oppfordrer til nominasjoner

De påmeldte oppfordres til å nominere sin kandidat til Møllerens Inspirasjonspris som deles ut under festmiddagen denne dagen. I en egen rubrikk i påmeldingsskjemaet kan man nominere sin egen favoritt, eller man kan nominere sin kandidat ved å sende sitt forslag til mollerens.inspirasjonsdag@norgesmollene.no.

– Vi skal nok en gang dele ut årets inspirasjonspris til en aktør eller person som gjennom sitt virke har inspirert andre og løftet frem bransjen på en utpreget positiv måte. Vi oppfordrer alle til å nominere kandidater til årets pris, sier Elisabeth Viken Klokkervold og Vidar Haugsdal.

Møllerens Inspirasjonspris er delt ut siden 2015. Tidligere vinnere er Morten Schakenda (2017), Øyvind Lofthus (2018), Lærerne i baker- og konditorfaget i Norge (2019), Baker Hansen AS (2021), utøverne på Baker og Konditorlandslaget (2022) og Too Good To Go Norge AS (2023).

Powered by Labrador CMS