Oskars trippel sjoko er en saftig bolle med sjokolade inni, glasert med sjokolade og toppet med høvlet sjokolade.
Oskars trippel sjoko er en saftig bolle med sjokolade inni, glasert med sjokolade og toppet med høvlet sjokolade.

Her er februar-nyhetene fra Bakehuset

Norges største bakeri har lansert flere nye og spennende produkter.

Publisert Sist oppdatert

Vi har tro på at denne bollen vil skape stor oppmerksomhet i både media og i butikk.

Oskars trippel sjoko er en av de mange spennende nyhetene som Bakehuset nylig har lansert. Den nye sjokoladebollen er laget i samarbeid med TikTok-influenseren og bolleelskeren Oskar Westerlin.

Oskar Westerlin har nærmere en halv million følgere på TikTok, og der har han allerede lagt ut mange filmer om bollene og samarbeidet med Bakehuset.

Oskars trippel sjoko er toppet med sjokoladeglasur og høvlet sjokolade, men det er også sjokoladebiter inni bollen. Til sammen utgjør sjokolade hele 30 prosent av produktet.

Fire nye rundstykker

Bakehuset har hatt suksess med Bakerens Utvalgte brød, og mange nordmenn har funnet sitt favorittbrød i denne serien. Nå utvides konseptet med Bakerens Utvalgte rundstykker, som er en serie på fire rustikke rundstykker:

Bakerens Utvalgte Landstykke er et fint og smaksrikt rundstykke som passer til alt.

Bakerens Utvalgte Kornstykke er et saftig og halvgrovt rundstykke med mye frø og korn.

Bakerens Utvalgte Havrestykke er et grovt rundstykke med havre, bakt med solsikkekjerner og dekorert med havregryn og sesamfrø.

Bakerens Utvalgte Müslistykke er et ekstra grovt rundstykke (84 prosent grovt) bakt med gresskarkjerner, solsikkekjerner, flak av havre og hvete samt aprikos og rosiner som gir saftighet og sødme.

Alle fire rundstykkene er singelpakket.

To nye brix

Videre lanserer Bakehuset to ferdig oppskårne brix som har flere dagers holdbarhet. Brixene er pakket i poser med seks stykker i hver.

– Brixene er enkle å ta med, man sparer tid og reduserer matsvinn, sier Thomsen.

Brix Korn inneholder mye havre, har en grovhet på 63 prosent og er nøkkelhullmerket. Brix Sesam er halvgrov (26 prosent) og bakt uten hele korn og frø. Den er imidlertid dekorert med seamfrø som gir en god og nøtteaktig smak.

Ny og unik variant

Myk & rund-serien har fått en ny, unik variant med hele linfrø og solsikkekjerner som gir god tyggemotstand og smak.

– Denne varianten med hele korn skiller seg fra de andre myke brødene og tilbyr forbrukerne noe helt nytt. Samtidig er den like grov som bestselgerne, forteller Thomsen.

FODMAP-Friendly brød

Bakehusets nye speltbrød er det eneste ferdigbakte brødet tilgjengelig på det norske markedet som er sertifisert og merket FODMAP-Friendly. Dette er et mindre speltbrød som er rikt på fiber (71% grovt) og nøkkelhullmerket. Brødet passer for alle, men er gunstig for folk som følger lav FODMAP- dietten.

FODMAP er en samlebetegnelse for ulike grupper av tungt fordøyelige kortkjedede karbohydrater. Bokstavene står for Fermenterbare Oligosakkarider, Disakkarider, Monosakkarider og (And) Polyoler.

Limited edtition-berlinerbolle 

Berlinerbolle Boston Cream er en saftig berlinerbolle med vaniljekrem og kakaoglasur. Denne nye varianten av berlinerbolle lanseres som limited edition.

Limited edition-wienerflette 

En annen limited edition-nyhet er Wienerflette med vanilje og bringebær. Dette er en deilig og smakfull wienerflette med 14% vaniljefyll og 14% bringebær, dekorert med perlesukker.

Ny kake

Naked Drip Cake er en ny og trendy kake som består av saftige sjokoladebunner med ostekrem og salt karamell i lagene, smurt opp med smørkrem. Kaken er tilgjengelig hos Meny/kakemakeren.no og kunden kan selv velge mellom rosa eller blå dripkant.

 

Powered by Labrador CMS