En bransje tydelig sulteforet på faglige samlingspunkter melder seg nå på i hopetall for å bli inspirert, men også for å treffe andre bransjekolleger.

– Vi er rett og slett underernært på kundekontakt. Siden det med messer, større sammenkomster og reising har vært, og fortsatt er vanskelig, snudde vi på det og laster opp en semitrailer med produkter og fagfolk og drar på Norgesturne. Vi møter kundene der de er, sier marketingdirektør i Idun Industri, Brit Bjørkli til Bakeri.net.

Responsen har ikke uteblitt. I Trondheim hadde Idun 45 plasser, men nå er 85 påmeldt.

– Det er en helt vill interesse. Vi kan jo ikke si nei, så vi har laget et nytt opplegg som gir plass til flere innenfor gjeldende smitteregler, sier Bjørkli.

På turneen er møteplassen skoler med baker- og konditorlinjer. Med på turneen er også Bako, My Bakery, Ireks og Lantmännen.

Første stopp er Trondheim 7. og 8. september. Deretter kjører de videre til Bergen, Stavanger, Kristiansand og Larvik før de avslutter sitt roadshow på Idun Industri i oktober.

– Vi gleder oss veldig og synes det er utrolig kjekt å lage noen faglige møteplasser rundt om i Norges land, sier Bjørkli.

Brit Bjørkli, marketingdirektør i Idun Industri, er vant til å invitere til messe. Når det ikke lar seg gjøre tar de med seg en minimesse på hjul og reiser Norge rundt. 

Brit Bjørkli, marketingdirektør i Idun Industri, er vant til å invitere til messe. Når det ikke lar seg gjøre tar de med seg en minimesse på hjul og reiser Norge rundt. 

Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen, Vest Vind Media