Grethe Johansen har gått bort

Grethe Vigdis Johansen hos Sigurd Ecklund AS gikk brått bort før helgen.

Publisert Sist oppdatert

– Det er med sjokk og dyp fortvilelse at vi må meddele våre kunder og leverandører om at Grethe gikk brått bort rett før helgen.

Vi gjengir fra nekrologen skrevet av hennes kolleger og familie:

Det er med sjokk og dyp fortvilelse at vi må meddele våre kunder og leverandører om at Grethe gikk brått bort rett før helgen.

Vi som har vært hennes kolleger og hennes familie er i bunnløs sorg nå. Hun var en varm, sjenerøs og snill sjef, kollega, kone, søster og svigerinne. Hun hadde alltid tid til oss i firmaet Sigurd Ecklund. Hun hjalp til i alle avdelinger hvis det trengtes og var utrolig løsningsorientert, både til vår og kundens fordel.

Hun så oss som venner og ikke bare kollegaer – hun var opptatt at alle hadde det bra på
jobben vår! Hun har jobbet nesten hele sitt arbeidsliv hos familiebedriften Sigurd Ecklund. Hun har vært med å prege firmaet etter at hun overtok etter sin far for omlag 16 år siden.

Hun har også hatt tillitsverv i diverse foreninger i vår bransje. Hun var engasjert i idrett og satt en tid Norges Idrettsforbund. Det vakuumet som blir etter henne blir utrolig vanskelig å fylle! Vi er en liten bedrift som består av familie og venner. Dette er en utrolig vond tid for oss, men vi må få det til i Grethes ånd og Grethe elsket jobben sin!

Grethe var raus selv etter sin bortgang. Hun hadde gitt uttrykkelig beskjed til sin mann om at hun ville være organdonor dersom noe hendte henne.

Grethe ble bare 58 år. Hun etterlater seg mann, datter og to barnebarn. Dette sier jo hvor stort hjerte Grethe hadde for andre mennesker.

Familie, venner og kolleger lyser fred over Grethes minne.
Skytta 27/11-2016

 

Sigurd Ecklund AS

 

 

Powered by Labrador CMS