Totalt er det 12 lag som deltar i konkurransen. Norge er eneste nordiske land.

Veldig god start

Norge har kommet godt i gang. Trener André Løvaas ser resultater av hard jobbing og terping på detaljene. For som Løvaas sier, så starter konkurransen i det du pakker saker og utstyr. Her har det norske laget jobbet med systematikk og logistikk for at det skal være så lett som mulig å komme i gang. På konkurransearenaen jobber det norske laget med både struktur og tempo.

­– Jeg tror vår orden og struktur blir lagt merke til. Vi har jobbet mye med å ha en profesjonalitet gjennom alle delene av konkurransen. Vi har et solid og flott oppskriftshefte, mens andre bare har levert en papirlapp. Jeg tror dette blir lagt merke til i en konkurranse som er ganske fri i formen. Det er stor frihet for hva du lager. Det vil si at det vil bli vanskelig å sammenligne produkter opp mot hverandre. Da tror jeg totalinntrykket også spiller en rolle.

Gøy å se hvor langt det holder

– Og så må jo alt annet klaffe også da. Det blir veldig spennende å se hva dette kan holde til. Så lagt går alt etter planen og så får vi se hvordan det ender. Vi har det gøy og det er det viktigste, sier en veldig rolig landslagstrener.

Det er mulig pulsen vil stige litt etter hvert hos treneren.