Bas Van Haaren fra Gelato University skal holde gelatokurs i Oslo 27. og 28. februar.
Bas Van Haaren fra Gelato University skal holde gelatokurs i Oslo 27. og 28. februar.

Gelato-guru kommer tilbake

Gelatomester Bas van Haaren kommer tilbake til Norge og holder kurs for de som ønsker å starte opp med italiensk iskrem.

Dette er et todagerskurs for nybegynnere som arrangeres tirsdag 27. og onsdag 28. februar i Tines matfaglige senter i Oslo. 

Arrangør er Primulator og Bako. Og nok en gang er det Bas van Haaren som holder kurset. Han har erfaring og kompetanse fra sin gelato-karriere i flere land, og jobber  hos verdenskjente Carpigiani Gelato University i Bologna. Han reiser verden rundt for å spre sin kunnskap og kommer nå til Norge for tredje gang.

På denne norgesturen skal han holde to kurs. 

Det ene er et nybegynnerkurs som arrangeres 27. og 28. februar. Kurset er for de som ønsker å starte med gelato, og skal gi kunnskap for å komme i gang. Deltakerne får prøve seg på alt fra tradisjonell gelato til fruktsorbet og pinne-is, pynt og presentasjon.

Det andre kurset er for viderekommende og arrangeres 29. februar og  1. mars. Kurset er for de som har tatt nybegynnerkurset eller allerede har noe kunnskap og erfaring, men ønsker å bli enda bedre. Her frister arrangøren med finpusset kunnskap og teknikk i oppkjøringen til årets gelatosesong.

Les mer om kurs og påmelding

Powered by Labrador CMS