Strand har tidligere jobbet med mat, men har jobbet som prosjektleder i et IT-konsulentselskap i Trondheim de senere år, skriver Stjørdalens Blad.

– Veldig spennende. Dette er en ny bransje for meg, og det er mye å sette seg inn i. Men jeg tror det blir veldig bra. Jeg har aldri jobbet i et bakeri, men for en del år siden jobbet jeg med mat. Nå ser jeg fram til å komme skikkelig i gang, sier Eirik Saasen Strand til avisa.

Nye roller

Eier av bakeriet, Solvår Lillemo Reinsberg, trekker seg tilbake fra rollen som daglig leder og går nå inn i en rolle på bakerisiden av driften. Hun hadde egentlig tenkt å ansette en ny baker, men etter intervjuer besluttet hun å selv bake og å sette Strand inn som leder.

– Jeg tror det er lurt å gi ansvaret videre etter sju år som daglig leder. Eirik kan utfordre oss andre slik at bedriften får nye kunder og videre utvikling, sier Reinsberg til avisa.