Et luksusproblem for bakeriet, men for kundene er det en hodepine, de fleste vil jo sitte ned når de skal drikke kaffe og spise et kakestykke. Nå håper Heidi Aasli at senteret vil gi bakeriet mer plass til bord og stoler.

Vokst seg ut

Eidsvoll Ullensaker Blad hadde nylig en sak om at bakeriet har vokst seg ut av lokalene sine på Jessheim Storsenter og i den anledning snakket med gjester som fortalte at noen ganger var det plass og andre ganger ikke, men at det var på Aanerud de ønsket å sitte.

– Ja, vi har ikke nok plass og vi har opplevd at gjester går til naboen Starbucks, og spør om de kan sitte der og spise våre produkter. Det er ikke så populært. Dette er jo egentlig en hyggelig ting for oss som bakeri, at så mange vil være her at det ikke er nok plass, men vi forstår problemet for kundene. Her er det veldig fullt på dagtid og aldri nok plasser til alle som vil sitte. På lørdager er kampen stor, noen sirkler rundt hele tiden med wienerbrød og kaffe i hendene på jakt etter en plass å sitte. Det er ikke ideelt for våre kunder og heller ikke for senteret, forteller daglig leder i Aanerud Bakeri, Heidi Aasli til Bakeri.net.

Viktig plassering

– Kan dere ikke bare finne et nytt lokale i senteret da?

– Nei, det er ikke noen god løsning for oss. Vi har en veldig fin beliggenhet nå i første etasje og her ønsker vi å være, men vi skulle ønske at senterledelsen kunne finne noen ekstra kvadratmeter til oss slik at alle som vil sitte kan få det. Gode kafeer hvor folk ønsker å være er jo viktig for at kundene bruker mer tid på Jessheim Storsenter. Vi ønsker jo å være en av dem for alle som vil besøke oss sier Aasli, som drømmer om flere tilhørende sitteplasser til bakeriet.

– Det er viktig for meg å legge til at vi synes det er utrolig hyggelig at folk vil sitte hos oss og at de ønsker å kjøpe våre produkter. Vi er jo et familiedrevet håndverksbakeri med lang historie og vi setter pris på responsen fra gjestene våre. Nå håper vi på en løsning slik at alle som ønsker det skal få sette seg ned å nye bakervarene våre, sier Heidi Aasli.