Kjetil Dale Aas, Remy Corbet, Simen Damstuen og Trude Beathe Brendehaug mottok Møllerenes Inspirasjonspris 2022 på vegne av alle deltakerne på Baker- og Konditorlandslaget.
Kjetil Dale Aas, Remy Corbet, Simen Damstuen og Trude Beathe Brendehaug mottok Møllerenes Inspirasjonspris 2022 på vegne av alle deltakerne på Baker- og Konditorlandslaget.

Fikk Møllerens inspirasjonspris 2022

Deltakerne på Baker- og konditorlandslaget er vinner av Møllerens Inspirasjonspris 2022.

Publisert Sist oppdatert

Vinneren har vist at det er mulig å nå sine ekstraordinære mål og drømmer gjennom å bygge kompetanse, gjennom hardt arbeid og godt lagspill.

Møllerens Inspirasjonspris er en hederspris til personer, organisasjoner eller selskap som har fremstått som fremragende ambassadører i bruken av korn- og melbaserte produkter. Vinneren blir tildelt et kunstverk, en sjekk på 25 000 kroner.  

Årets vinner av Møllerens Inspirasjonspris 2022 er – hver enkelt utøver på Baker- og konditorlandslaget!

I juryens begrunnelse heter det følgende:

«Et mangfold i forbilder og rollemodeller i vår bransje gir større utvalg av dyktige kandidater og talenter når vi skal rekruttere. Her vil juryen spesielt vektlegge kvinnelige rollemodellers avgjørende betydning for å rekruttere kvinner som morgendagens fageksperter, håndverkere og ledere.

Årets vinner har blitt et forbilde, for en samlet bransje, men også for unge kvinner og menn, våre kolleger som ennå ikke er ansatt hos oss. Vinneren har vist at det er mulig å nå sine ekstraordinære mål og drømmer gjennom å bygge kompetanse, gjennom hardt arbeid og godt lagspill.

Vi ønsker med dette å gratulere og samtidig anerkjenne den rollen årets vinner har som inspirasjonskilde i bransjen – og utenfor!»

– De forsterker stoltheten blant oss som allerede er en del av bransjen, og de skaper en nysgjerrighet og interesse blant de som ennå ikke er i bransjen men som vurderer en fremtid som baker, konditor, produktutvikler, fagekspert eller kundekontakt, sa Vidar Haugsdal, markeds- og kommunikasjonssjef i Norgesmøllene under utdelingen på festmiddagen på Møllerens Inspirajonsdag i Ingeniørenes Hus.

Baker- og konditorlandslaget har hatt en imponerende utvikling de siste årene. Nå er de også hedret med Møllerens Inspirasjonspris 2022.
Baker- og konditorlandslaget har hatt en imponerende utvikling de siste årene. Nå er de også hedret med Møllerens Inspirasjonspris 2022.

Tverrfaglig jury

Juryen for Møllerens Inspirasjonspris 2022 er tverrfaglig, og har bestått av:

  • Mikael Forselius (Britannia)
  • Torunn Nordbø (Opplysningskontoret for brød og korn)
  • Vidar Haugsdal (Norgesmøllene)
  • Elisabeth Klokkervold (Norgesmøllene)

Norgemøllene har invitert alle i bransjen til å nominere sin kandidat. Etter grundig vurdering har imidlertid juryen funnet den kandidaten som juryen mener fortjener denne prisen i 2022.

 

Powered by Labrador CMS