Cirka 200 ansatte, kunder, eiere og samarbeidspartnere var på plass for å nyte en tre retters festmiddag, underholdning og taler. Programmet ble ikke gjort kjent for gjestene på forånd.

Dræggens Buekorps, Bergens eldste buekorps trommet gjestene inn til Håkonshallen. Deretter ble de sunget inn til bordene med toner fra Sola Fide, et kammerkor med 40 sangere fra Fana.

Regissør og skuespiller Bjarte Hjelmeland fremførte to innslag, blant annet fra hans siste show «2I lånte fjær»

 

Konsernsjefene holdt taler

Gjestene fikk også høre toner fra den klassiske gitaristen Thomas Valeur, og sang fra Frida Amundsen. Det var trompetspill fra Tine Thing Helseth duo, før Ole Paus og Jonas Fjeld – også kjent som To rustne Herrer – kronet underholdningsverket med sang.  Arne Hjeltnes var konferensier.

Det blir ingen festaften uten gode taler. Konsernsjef Bjørn Inge Gjethammer i Cemova innledet festen med sin tale. Deretter holdt John Arne Ulven, konsernsjef i Agri, Anne Jødahl Skuterud, konsernsjef i Felleskjøpet og Vaksdals ordfører, Erik Haga, sine taler.

– Stoltheten vår er styrket

Nogesmøllenes viseadministrerende direktør, Jan Erik Eikeland, betegner markeringen som meget vellykket – og viktig for samholdet.

– Jubileumsfesten var en markering og feiring både av vår reise fra lokal håndverksbedrift til å bli en av Norges ledende matvareprodusenter men ikke minst også for å kunne gi noe tilbake til ansatte, kunder, eiere og samarbeidspartnere. Vi opplever arrangementet som en suksess og har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger i etterkant. Videre føler vi at arrangementet har bidratt til å styrke stoltheten og samholdet internt i bedriften da ansatte fra hele landet fikk anledning til å feire og hygge seg sammen», sier viseadministrerende direktør Jan Erik Eikeland til Bakeri.net.