Møllerens inspirasjonsdag har utviklet seg til å bli en av bransjens viktigste møteplasser med et variert program og gode foredragsholdere. Årets arrangement holdes på Høymagasinet på Akershus Festning i Oslo og er et lukket arrangement for Møllerens inviterte kunder/gjester.

Endringer

Arrangøren stiller i årets program flere spørsmål som mange kanskje allerede har stilt seg: Hvordan har våre mat-, spise- og handlevaner endret seg, og hvordan vil utviklingen fortsette? Hvordan kan du bli med på det digitale hurtigtoget og skape fordeler for din bedrift, og hva skal til for å skape et produkt og en merkevare folk vil ha?

Arrangøren har ambisjoner om å belyse problemstillingene og kanskje også finne en del av svarene. Utover det lover arrangøren en god møteplass, et variert program og gode foredragsholdere. Paul Haavard Østby, kjent fra Urbane Totninger og tidligere konferansier på inspirasjonsdagen, har ansvar for både åpning og avslutning. Med seg på åpningen har han også Venke Knutson.

Fra programmet

Lars E. Olsen, professor ved Handelshøyskolen BI, skal snakke om vanens makt i våre valg og Ole Petter Nyhaug, partner og kreativ leder i Opinion, vil fortelle om hvordan covid-19 har påvirket forbrukeren og våre spisevaner.

Digitalisering står også på programmet med Hans-Petter Nygård-Hansen, teknologiekspert, kommunikasjonsrådgiver og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem som foredragsholder. Temaet er «Digitaliseringen vil revolusjonere matvarebransjen».

I en paneldebatt vil mel- og kornbaserte produkter i fremtidens matsystem stå i fokus. I panelet sitter: Olaug Bollestad (landsbruks- og matminister), Leif Petter Tunold (kategoridirektør, NorgesGruppen), Tor Søreide Sivertsen (adm. direktør, Mesterbakeren), Petter H. Brubakk (adm. direktør, NHO Mat og Drikke) og Gunnar Hvarnes (Culinary Director, Compass Group).

I tillegg vil Tor Erik Aag, kommersiell direktør, Oda (tidl. Kolonial), fortelle om sine tanker rundt teknologi som driver for nye forbruker- og handelsvaner. Siste foredragsholder ut er Stig Bareksten som forteller sin suksesshistorie som en av verdens fremste destillatører av brennevin som har vunnet en rekke utmerkelser for sine produkter.

Kvelden avsluttes med middag og utdeling av Møllerens inspirasjonspris.