Endelig GULL!

En solid konkurranse ga Norge to kategorigull og sammenlagt seier i Nordic Bakery Cup 2017.

Publisert Sist oppdatert

Dette er utrolig stort for meg, og en fantastisk innsats av laget.

Bakerne på BKL hadde tygd negler i flere timer da juryen kom på scenen og ropte opp vinnere av Nordic Bakery Cup, sent lørdag kveld.

Først vant Norge gull i kategori søtbakst, så tok laget gull i brød og baguetter. Spenningen var høyspent før juryen endelig kunne fortelle det hele den norske leiren ventet på: Norge vinner Nordic Bakery Cup 2017!

I minuttene etter var det mye følelser i og rundt det norske laget, som endelig etter mange forsøk og mye trening, fikk kronet innsatsen med gull. Mange klemmer ble delt i Stockholm i går kveld, og Kleenex-aksjene har trolig steget.

Hard jobbing ble en gullmedalje.

Trioen som var i aksjon for Norge var ydmyke, men stolte og glade etter at gullet var delt ut.

– Jeg kan ikke tro at jeg vant kategorien brød og bagutter. Dette er utrolig stort for meg, og en fantastisk innsats av laget, sa Norges mann på brød og baguetter, Fredrik Lønne.

– Hard jobbing og mye trening ligger bak dette. I dag fikk vi betalt for jobben, sa Trude Beate Brendehaug, som bakte søtbaksten.

– Vi har trent masse og endelig har det betalt seg, dette er veldig gøy, sa Ivar Bakke som lagde showpiecen.

Meget fornøyde trenere

Hovedtrener André Løvaas sparte ikke kruttet etter at seieren var et faktum.

– Vi har jobbet så utrolig hardt for dette og vi er så glade nå. Nå står det endelig Norge på pokalen og det skal det fortsette å gjøre fremover, sa Løvaas i går kveld.

Også Erlend Løken Volden, trener for bakerne på BKL, var i godt humør etter at gullet havnet i Norge.

– Vi har trent og trent og trent og trent, år etter år etter år. Vi er møkkalei gode prestasjoner og hederlig omtale, vi vil vinne gull. Det gjorde vi og det var så utrolig viktig, for det er grenser for hvor hardt man kan jobbe uten å få noe igjen. Nå har vi gullet, vi har to kategorier, vi har gjort reint bord i Nordic Bakery Cup, sa Løken Volden til Bakeri.net.

Powered by Labrador CMS