Mangeårig produktutvikler i Lantmännen Cerealia, Aage Berge, har blitt pensjonist.

En lidenskapelig bransjemann takker av

Etter en mannsalder som produktutvikler i Lantmännen Cerealia har Aage Berge bestemt seg for å gi seg. Han går av med pensjon, men overlater stillingen til en annen med lidenskap for faget.

Publisert Sist oppdatert

Nå gleder jeg meg til å bruke tiden min på egne prosjekter i årene fremover.

Etter 21 år i Lantmännen Cerealia har Aage Berge bestemt seg for å slutte i sin stilling som produktutvikler/teknisk support på nordisk nivå. Nå står pensjonisttilværelsen for tur. 

– Jeg vil takke alle kunder og samarbeidspartnere for mange gode år og mange spennende prosjekter og opplevelser i løpet av disse årene. Det er utrolig mange hyggelige folk i denne bransjen. Nå gleder jeg meg til å bruke tiden min på egne prosjekter i årene fremover, sier han.

Ikke minst gleder Berge seg over å presentere Yusuf Mohamed som sin etterfølger.

Yusuf Mohamed tar over jobben til Aage Berge. Her fra hans tid på landslaget.
Yusuf Mohamed tar over jobben til Aage Berge. Her fra hans tid på landslaget.

– Det er svært hyggelig. Yusuf har jobbet som KAM i B2B Lantmännen de to siste årene og tar nå over som produktutvikler/teknisk support på nordisk nivå med base på Bjølsen i Oslo.

Mohamed kommer opprinnelig fra Kristiansand, der han gikk i læra hos Geheb. Etter at han tok fagbrevet som baker har han blant annet jobbet for Asker Produksjon, Godt Brød, Mesterbakeren og Ultrabakeriene. Mohamed har også vært utøver på Bakerlandslaget. 

Og om ryktene stemmer er det slett ikke umulig at vi ser igjen Aage Berge knyttet til bransjens Baker- og Konditorakademi på Sørumsand videregående skole.

Powered by Labrador CMS