I dag åpner Edgars Bakeri utsalg i Markens gate sentralt i Kristiansand, melder Fædrelandsvennen.

– Jeg tror ikke det finnes tøffere konkurranse i hele Norge. Men jeg føler vi har fått beste beliggenhet, selv om et titall bakeriutsalg ligger i umiddelbar nærhet, sier daglig leder og bakermester Rune Vindsetmo i Edgars Bakeri til avisen.

Rett rundt hjørnet ligger nemlig Kristiansands eldste bakeri, Dampbageriet, som i tillegg har to andre utsalg i umiddelbar nærhet. Videre har Torgrim Hansen, Geheb, Drømmeplassen, Kjøkkenskapet, Lille Bageri og Søren Kristensen bakeriutsalg i det samme området.

– Vi har jo med oss noen varer vi håper kan friste. Men jeg tror ikke konkurransen er størst mellom oss lokale bakere. Det er nok heller intetsigende, industriproduserte varer vi skal stå sammen og overleve mot, sier Edgars-sjefen.

Innehaver av Dampbageriet, Espen Albert, sier til Fædrelandsvennen at han er overrasket over at Edgars Bakeri vil inn og konkurrere i Kristiansand sentrum.

— Konkurransesituasjonen i Kvadratruten er blitt nokså stram. Men vi må bare brette opp ermene og ønske dem velkommen, uttaler han.