Maskinlevrandøren med hovedkontor i Askim har vokst mye over grensa siste år, og de er nå i prosessen med å ansette to nye selgere i Sverige.

170 millioner kroner hittill

– Vi har omsatt for om lag 170 millioner kroner i Sverige så langt i år og det er vi meget godt fornøyd med. Da er det viktig å være tilstede på Sveriges Bageri & Konditorimässa, for å treffe nye kunder og snakke med eksisterende, forteller selger i Dynatec, Torleif Schirmer.

Det går i mange av de samme maskinene på begge sider av grensa, men nytt av året er at Dynatec lever Ilapak maskiner også i Sverige.

– Vi har jo hatt Ilapak i Norge lenge og nå selger vi også disse i Sverige. Vi tror dette vil være med å booste salget og vi er nå i prosessen med å ansette to nye selgere her. En selger på bakeri og en på pakking. Vi opplever en meget fin vekst i Sveige og det er et godt marked her, sier Schirmer.

Veksten i det svenske markedet er god for Dynatec. Så langt i år er omsetningen på 170 millioner kroner.

Veksten i det svenske markedet er god for Dynatec. Så langt i år er omsetningen på 170 millioner kroner.

Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen, Vest Vind Media

Vil møte kundene

Det er først og fremst for å treffe folk at Dynatec er tilstede i Stockholm.

– Vi har hatt godt besøk så lang og vi har fått mange forespørsler vi skal følge opp. Dette er er bra sted å ta en kaffe med folk som er interesserte i våre løsninger. Vi var her også forrige gang messen ble arrangert og da hadde vi godt salg i etterkant, vi håper på det samme nå, sier Schirmer.