John Helge Inderdal fikk med seg Herman Friele og en del tidligere nøkkelpersonell med på etableringen høsten 2014. Siden har de jobbet knallhard både med produktutvikling og å få distribusjon av sine produkter.

– Dette er sterkt beklagelig. Styret og ledelsen har i lengre tid jobbet med å bygge en plattform som kunne sikre videre drift, men har dessverre ikke lyktes. Vi må bare konstatere at det ikke vil være mulig å finne en løsning innen rimelig tid. Derfor har vi ikke annet valg enn å begjære oppbud, sier daglig leder og styreleder John Helge Inderdal i Drømmebakeriet i en pressemelding til Namdalsavisa.

Tilnærmet umulig

Nye produkter ble utviklet, men det har vært tilnærmet umulig å komme inn i norsk dagligvaremarked, med to unntak. Jeg vil takke NærEngros Trøndelag og Coop for deres velvilje til å selge våre produkter, men de kan alene ikke tilføre nok omsetning for selskapet.

Fikk ikke fotfeste

– Vi må bare innse at det ble for tøft å få fotfeste i markedet innen akseptabel tid. Som gründer og ildsjel for næringsutvikling og arbeidsplasser i Lierne håper jeg og øvrige som har stått bak etableringa at andre med markedsadgang og ressurser kan se nytten av å føre driften videre i det vi har lagt til rette for ved anlegget i Lierne, sier Inderdal i pressemeldinga, i følge Namdalsavisa.