Georg Husebæk, ny adm. direktør i Din baker.
Georg Husebæk, ny adm. direktør i Din baker.

Din Baker reiser til Marbella

Påmeldingene har allerede strømmet inn til Din Baker etter at de i romjulen offentliggjorde at årets reisemål er Marbella.

Publisert Sist oppdatert

Vi vil i år legge litt mer fokus på at leverandørene skal få litt mer tid sammen med medlemmene.

Invitasjonen gikk ut til medlemsbedriftene i romjula. Dette blir daglig leder Georg Husebæk sin første tur som «reiseleder». Han var med på turen til Budapest i fjor og ble introdusert for medlemsbedriftene. I år har han selv regien på turen som går til Marbella.

Frister med sol og sommer

Marbella har det beste klima i hele Europa, med hele 320 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 18,5 grader. I april ligger snitttemperaturen på rundt 16 grader med en forventet dagtemperatur opp mot 25 grader i solen. Det bør friste norske bakere som skal bo på det femstjernes hotellet Grand Melia Don Pepe Hotel.

Reisefølget drar med chartret fly fra Gardermoen 13. april og er tilbake i Norge 16. april.

Mer tid til leverandørene

– Vi vil i år legge litt mer fokus på at leverandørene skal få litt mer tid sammen med medlemmene. Det gjør at vi blant annet samler de to faglige seansene på lørdag i stedet for en på lørdag og en på søndag. Søndagen blir dermed leverandørenes dag, der det blir lagt opp til mer kontakt med medlemmene for hver leverandør, sier Georg Husebæk til Bakeri.net.

Din Baker har også valgt ny reisearrangør for 2018. Det er selskapet Momentum som i år tar med kjedemedlemmene på tur.

 

Powered by Labrador CMS