USA er også med i iba UIBC cup 2018, her er deres bidrag.
Kjevla produkter fra Norge. Nikolai Meling sa etter konkurransen at dette var det beste han laget av slike produkter noen gang.
Norges brød og baguetter.
Sitronformkaken Norge leverte.
Pademi i grønn og rød var en del av Norges leveranse.
Frankrikes produkter.
Japans produkter.
Sør Korea.
Sør Korea imponerte de fleste med sin showpiece med utrolige detaljer. resten av produktene ser også bra ut.
Detaljer fra Sør Koreas kjevla varer.
Russlands bidrag.
Perus bidrag til konkurransen.
Nederlands produkter.
Mer fra Sør Korea.
USA er også med i iba UIBC cup 2018, her er deres bidrag.

Dette konkurrerer Norge mot

I dag kl. 17:30 er det premieutdeling i bake-VM i Tyskland. Se hva Norge konkurrerer mot!

Publisert Sist oppdatert

I UIBC-cup i München konkurrerer 12 lag om både kategori-seiere og pallplasser. Konkurransen går over tre dager der fire og fire lager konkurrerer hver dag. Lørdag konkurrerte Japan, Nederland, Korea og Russland. Søndag konkurrerte Norge sammen med Peru, USA og Frankrike. I dag mandag konkurrerer Tyskland, Tyrkia, Spania og Kina.

Norge gjorde en solid jobb og var så langt vi kunne se og basert på dommernes tilbakemeldinger beste lag i sin pulje. På lørdag gjorde både Nederland og Korea en solid jobb på en konkurransedag der nivået var høyere enn i Norges pulje. I dag står flere solide bakeland i sine båser og vil gi Norge en tøff konkurranse

Overrasket alle

Norge har hatt lite internasjonal konkurranseerfaring på bakefronten. UIBC-cup er en avsjekk på veien frem mot Coupe de Monde. Likefullt har Norges mål kun vært å delta og få konkurranseerfaring på verdens nest høyeste nivå. Derfor ble både utøvere, trenerteam og kanskje også dommerne svært overrasket over nivået Norge leverte på.

Fra å delta, til noe annet

Det gjør at flere i det norske trenerteamet har skiftet litt tankesett, fra kun å delta til å faktisk kunne et lite stykke opp på resultatlista. Så får vi se hvor langt det holder, men prestasjonen er nok så godt det er mulig å levere med de ressursene det norske laget har hatt råderett over. Men de konkurrerer mot land og lag der deltakerne har vært frikjøpt i mange måneder til å trene på heltid.

Kan gi blod på tann

Norge har aldri levert bedre, men skal de ta neste steg mot Coupe de Monde, som av de fleste er betegnet som det virkelige VM, kreves enda mer. Det vil kreve en samlet bakebransje som løfter i flokk. Det vil ikke minst kreve betydelige midler. Kveldens resultat vil kunne gi blod på tann for flere. For en ting er sikkert: Norske bakere har prestert bedre på en internasjonal konkurransearena.

Følg premieutdelingen «live» på vår Facebook-side fra kl. 17:30!

Powered by Labrador CMS