Det Norske Måltid har kåret Ølkjeks på boks fra Ringnes Brygghus som Årets bakst 2019.
Det Norske Måltid har kåret Ølkjeks på boks fra Ringnes Brygghus som Årets bakst 2019.

Dette er Årets bakst 2019

Det Norske Måltid har kåret dette produktet til Årets bakst 2019.

Publisert Sist oppdatert

Det Norske Måltid har kåret «Ølkjeks på boks» fra Ringnes Brygghus som Årets bakst 2019.

Fra juryen heter det følgende:
Vinneren har en sprø og knasende god konsistens. Smaken har tydelig aroma fra ingrediensene som er benyttet. Produktet har en stilig emballasje som gir forbrukeren en god historiefortelling og den viser en tydelig stedlig tilhørighet. Dommerne liker at vinneren tenker bærekraft i sin produksjon. Produktet er produsert av restprodukt etter brygging, og emballasjen er resirkulerbar og sikrer god holdbarhet på produktet.

«Ølkjeks på boks» inneholder ristet mask – restproduktet etter brygging, fra Ringnes Brygghus, – og ingredienser som sjokolade og hasselnøtter. Det gir en kombinasjon av god smak og smart gjenbruk. Produktet passer utmerket til kaffen eller maltpregede øl med medium til høy intensitet som for eksempel stout, porter, bokk eller en barley wine.

«Ølkjeks på boks» kjempet om tittelen med Rørosbaker’n og produktet Knekkebrød Original fra Elin’s drøm.

«Ølkjeks på boks» fra Ringnes Brygghus er kåret til Årets bakst 2019. I juryen har blant annet BKLF-direktør Gunnar Bakke sittet.
«Ølkjeks på boks» fra Ringnes Brygghus er kåret til Årets bakst 2019. I juryen har blant annet BKLF-direktør Gunnar Bakke sittet.

 

 

Powered by Labrador CMS