De siste fire årene har Kjetil Magnussen drevet Det øde bakeri as i Hole. Men nylig fikk han et jobbtilbud som han ikke kunne takke nei til, og derfor legger han nå ned virksomheten, skriver Ringerikes Blad.

På Facebook-siden til Det øde bakeri takker Magnussen kundene sine for fire fine år:

«Det har vært til stor glede og inspirasjon at så mange har funnet veien ned til bakeriet på morgenkvisten. All spenning natta igjennom om riktig mengde ved har gitt riktig temperatur så baksten blir riktig steikt og ikke minst at baksten var ferdig til dere kom innom meg. Å se blide fjes på både vokse og barn som har kommet innom for å la seg friste uansett vær og vind har vært fantastisk. Det samme gjelder trofaste kunder som jeg har møtt på min faste salgsrunde i bilen både i Hønefoss og omegn.»

Magnussen forteller at han fra 1. mai begynner i sin nye jobb som soussjef på Kleivstua. Og så lurer han på om det er noen som kunne tenke seg å ta over Det øde bakeri:

– Dersom det er noen som går med en drøm om å drive eget bakeri på «gamlemåten» er det bare å ta kontakt. Det er bare å handle inn ved, mel og en eske med fyrstikker. Er det ingen som melder seg innen utgangen av mars, blir bakeriet tømt og deler av maskinparken solgt, opplyser han.