Landslagstrener Remy Corbet er hovedfiguren i Rema 1000 sin nye TV-reklame for deres nye håndverksbrød.

Corbet som TV-stjerne

Rema 1000 lanserer tre nye steinovnsbakte surdeigsbrød i sin håndverkserie. Det er også bakgrunnen for at Remy Corbet på Baker- og Konditorlandslaget nå er å finne i TV-reklamen.

Publisert Sist oppdatert

I Rema 1000 sin reklame for de nye brødene er landslagstrener og Mesterbakeren-baker Remy Corbet frontfiguren. Han har utviklet de nye brødene som nå bakes landet rundt hos Mesterbakeren.

Nyhetene i Håndverkserien er variantene Grovt Speltbrød, Rustikt kornbrød og Gårdsbrød. De tre nye brødene går inn i Rema 1000 sin eksisterende Håndverksserie fra Mesterbakeren, bestående av totalt åtte populære brød. Alle brødene i Håndverkserien er bakt på en spesialutviklet surdeig og får mellom 15-18 timer til å heve og hvile.

– De tre nye Håndverk-brødene skiller seg fra andre brød ved at vi har brukt en ny type surdeig av spelt. Den langsomme surdeigsprosessen gir brødet en litt syrlig smak og unik aroma. I tillegg tas mineralene i surdeigsbrød lettere opp i kroppen – og er lettere fordøyelig for mange. Vi har også brukt kli og havre, sier Remy Corbet.

Dette er den nye brødserien som Mesterbakeren lager til Rema 1000.
Dette er den nye brødserien som Mesterbakeren lager til Rema 1000.
Powered by Labrador CMS