Programmet Matkontrollen på TV2 gjorde en test på nettbestilling av kaker like før jul 2015. Testen ble gjennomført ved at til sammen seks marsipankaker ble bestilt online fra Meny, Cakeiteasy.no og Coop, før de ble vurdert og rangert av en kakekompetent jury.

Juryen bestod av Monica Csango, matblogger og dommer i TVNorge/FEM sitt program Kakekrigen, Ida Gran-Jansen fra TV-programmet Idas Fristelser og  kakemaker Stig Åsstuen.

Kakene fra Meny og Coop får kritikk av juryen mens kakene fra Cakeiteasy blir utpekt som vinner av testen.

Les saken og se video fra testen her

Daglig leder i Touchlab AS, selskapet bak nett-tjenesten Cakeiteasy, Marius Sevaldsen er ikke overrasket.

– Da TV2 kontaktet meg i forkant av sendingen og fortalte at de hadde gjort en test, ble jeg ikke bekymret i det hele tatt. Vi ble så klart glade, men er ikke overrasket over at cakeiteasy.no kommer best ut i denne testen. Cakeiteasy.no består av lokale kvalitesbakerier spredt over hele landet, og vi vet at alle disse bakeriene leverer kaker av høy kvalitet, sier Sevaldsen.

Cakeiteasy har i løpet av høsten 2015 hatt en god omsetningsøking og de har etter at programmet ble sendt merket en ekstra pågang.

– Vanligvis er januar veldig rolig, men vi har hatt en stor etterspørsel etter kaker nå de første dagene i det nye året og vi håper det fortsetter slik. Nå skal vi prøve å bli enda bedre opp mot bedriftsmarkedet, det tror vi er et marked som har mye potensial. Og vi håper og tror at med vår tjeneste kan kaker bli vel så populært å gi bort som gave som for eksempel blomster er, sier Sevaldsen.