Selv om vi bare er i september, så går tiden inn mot julesesongen fort. Pals hjelper til med forberedelsene og arrangerer minimesse på hovedkontoret på Billingstadsletta, 7.septemver kl 15-19.

Etter messen på Billingstad, sparkes «Kysten rundt» i gang, og det inviteres til lignende messer på Pals sine lagre rundt om i landet.  

 – Vi vil gi inspirasjon til julesalget. Mange liker vår Pals marsipan som er laget med spanske Valencia-mandler av høy kvalitet. Vi vil lage konfekt med Pals marsipan, Callebaut sjokolade og gode smaker. Vi er også stolt av Pals kransekakemasse som vi produserer i Asker. Den vil vi vise brukt i nye former, som for eksempel i en kranse-energibar. Da med blant annet Californiske rosiner, svart havre og Callebaut sjokolade, forteller Lise Raanaas Haavind, produktsjef i Pals. .

Signaturkaffe

Det skal presenteres kaker og desserter i nye former og smaker. Det blir en kaffe-workshop, hvor man kan utvikle sin egen signaturdrikk, og hvor Pals vil vise løsningen som kan hjelpe en bakeriutsalg til å øke inntektene fra kaffen sin. Det lanserer en ny økologisk espresso fra Honduras, mild og rund i smaken. Pals viser også frem forskjellige spesialbrød, med de gode smakene – fra 40 gram til 3000 gram. Det skal vises frem pålegg i forskjellig slag som passer godt til sandwicher.

Foredrag

Det blir også plass til et foredrag, partner i FSN Capital, Morten Welo, forteller suksesshistorien til Lagkakehuset, som gikk fra tre til 66 utsalg på åtte år. Stikkord er fokus på høy kvalitet og godt håndverk gir god fortjeneste.

Så vil alle besøkende selvfølgelig få servering, med retter fra Pals og leverandører.