33-åringen kommer fra rollen som økonomidirektør i samme system og tar over etter Tor Søreide Sivertsen, som nylig tiltrådte som konstituert administrerende direktør i Mesterbakeren.

Vil videreutvikle

Den nye direktøren vil holde tråd i og videreutvikle de gode prosessene som er igangsatt i løpet av siste par år i bedriften.

– Fokus på produktutvikling for å følge trender i markedet blir viktig for oss, samtidig som vi skal bevare en 125 år gammel stolt bergensk baketradisjon, forteller Bruntveit.

–  Vi vil videreutvikle og optimalisere de gode prosesser som allerede er i sving. Gjennom de siste årene har vi gjennomført et teknologisk løft i bedriften, men det er fortsatt mange spennende muligheter innen teknologisk effektivisering, sier Bruntveit.

Fortsetter omprofileringsarbeidet

Baker Brun er i gang med en omfattende omprofileringsprosess av utsalgene sine, og dette arbeidet fortsetter også i tiden fremover.

– Baker Brun har nå ny profil på 12 av 19 utsalg og vi ser en svært positiv markedseffekt av arbeidet som er gjort. Effekten ser vi igjen i antall besøkende kunder, og ikke minst på omsetningen vår. Nå er det virkelig en glede å vise frem utsalgene våre til kunder, leverandører og andre som besøker våre omprofilerte bakerstudioer. Fokus på opplevelse, ferskhet og kvalitet er viktig for oss. Bakeren skal frem i utsalgene, og kundene skal får se prosessen fra deig til ferdig produkt.

Stolt av produktene

– Det er en ære å få tillit av styret til tross for min unge alder. Ekstra gøy er det å kunne lede en bedrift der jeg virkelig med hånden på hjerte kan si at jeg er stolt over de produktene vi leverer, avslutter Ove Bruntveit.

Ove Bruntveit har vært økonomidirektør i Baker Brun i tre år. Han er ikke baker, men utdannet siviløkonom. Han har bakgrunn fra næringsmiddelbransjen, oljeservice, shipping og finans.