Brødserien Landeveis er inspirert av norske råvarer, og utviklet for å få frem den beste smaken. Den består av Rugbrød, Byggbrød, Havrebrød og Gulrotbrød. Brødene har alle sin lokale historie og veier 500g.

Når Bakehuset i samarbeid med Meny har utviklet den nye brødserien Landeveis, er det for å få frem den aller beste smaken. Hemmeligheten ligger i råvarene, skriver Bakehuset i en pressemelding.

– Vi har reist land og strand rundt i jakten på de beste råvarene. Rundt om i Norge, langs landeveiene, på gårder fra sør til nord, har vi funnet gull; råvarer som er dyrket av bønder med kunnskap – og med lidenskap for å levere det aller beste, sier Robert Fjeld, produktgruppesjef i Bakehuset.

Rugbrød med potet fra Stjørdal, Byggbrød med byggmjøl og byggryn fra Skjåk, Gulrotbrød med gulrot fra Larvik og Havrebrød med havre fra Odalen: Fire brød, bakt litt mindre i størrelsen enn tradisjonelle brød, og alle med sin lokale historie og gode smak.

Det er knyttet store forventninger til serien, som handler om smak og kvalitet, men også setter fokus på lokal historie og råvareopprinnelse. Brødene er en del av Menys matskatter fra Norge.