Bobestyrer Stian Hatleberg hos Advokatene Buttingsrud har vært i dialog med tre aktører som har vært interessert i å kjøpe konkursboet etter Baker Narum Efterfølger AS, men ingen har valgt å gå videre i disse samtalene.

Satser på å realisere verdiene

– Ingen av de vi har hatt samtaler med har fått regnestykket til å gå opp i forhold til drift av bakeriet. Derfor sitter vi i praksis uten interessenter, sier Hatleberg til Bakeri.net. Han forteller at bostyret nå fokuserer mer på å realisere driftstilbehør og gjenstående varelager.

Mandag var det meldt inn 42 krav i boet til en samlet sum av rundt to millioner. Det er ennå et stykke frem til fristen for å melde krav, så bostyrer Hatleberg antar at det vil komme flere krav til boet.

Selskapet har de siste årene vært eiet av Kjell-Eric Andersen og Morten Nilssen. Rundt 35 personer mister jobben som en følge av konkursen.

Håper på fortsatt bakeriutsalg i sentrum

Narve Narum solgte bedriften for snart åtte år siden. Han er gårdeier der bakeriet og et av utsalgene har holdt hus i sentrum av Hønefoss. Han har engasjert seg i saken for å prøve å sikre videre drift i bakeriet.

– Det er veldig synd at det ikke ser ut til å bli noen løsning med videreføring av bakeriet. Jeg håper imidlertid at bakeriutsalget midt i sentrum kan bli videreført som utsalg med en tilhørende liten produksjon. Er det en baker eller en konditor som har en drøm om å starte for seg selv, så har de muligheten på Hønefoss med en omsetning på 4,5 millioner fra de åpner døra, sier Narve Narum.

Selv er han pensjonist etter å ha drevet Baker Narum i 45 år til han solgte bakeriet i 2010. De siste årene har han drevet som anleggsmaskinfører for Betonmast Hæhre.