Mosås trekker seg på ingen måte ut av bedriften selv om han nå overlater stillingen som daglig leder i Bodø Bakeri til en annen.

– Etter at vi har startet ett nytt bakeri på Mosjøen og åpnet tre nye utsalg på kort tid og doblet produksjonen siste 12 måneder, ser jeg at det er behov for mer folk i administrasjonen og derfor har jeg overlatt rollen som daglig leder til Hege Stefansen, sier Mosås .

Bedriften skal utvikles videre

Selv skal Mosås ha en mer markedsrelatert rolle i bakeriene og ha fokus på kvalitetssikring og utvikle bedriften videre.

–  Det ligger ingen dramatikk bak beslutningen, men med to store bakebedrifter blir det å sitte som daglig leder, markedssjef, personalsjef, utvikler, salg, vaktmester og mange andre oppgaver for mye og vil til slutt gå utover den daglige driften av bedriften, skriver Mosås  i en pressemelding.

Satser friskt på Helgeland

Nylig åpnet Mosås  og kompanjonger Helgeland Bakeri i Mosjøen, samt tre utsalg i området. Det skal åpnes enda ett bakeriutsalg i Mosjøen i løpet av 2017 og et utsalg i Bodø.

– Jeg brenner for Bodø og Helgeland Bakeri og det er liksom mine «barn», men må innse at det er for lite med kun to personer i administrasjonen når vi nå begynner å bli såpass store. Jeg gleder meg til å kunne konsentrere meg mer om selve driften og utviklingen av bedriftene, sier Mosås .

Hege Stefansen tar over jobben i august og kommer da fra jobben som leder for Zephyr pasienthotell, og er kjent som direktør for Rica-hotellet i Bodø gjennom flere år.