Produktsjef i Bako, Eva Harlem, med en av de nye kakeeskene i standardserien.

Bako relanserer standardserien

Nå kommer de klassiske kakeeskene i ny og forbedret drakt.

Publisert Sist oppdatert

I første omgang relanserer vi fem esker for større kaker og kringler.

Funksjonelle og pene kakeesker er en nødvendighet for de fleste bakerier og konditorier. Spesialprodusert emballasje kan være kostbart, og derfor er tidløse kakeesker med et rent og tilpasningsvennlig design etterspurt. Samtidig skal eskene være av god kvalitet, slik at de ivaretar produktene på best mulig måte.

Bakos klassiske standardserie har vært populær i mange år, og nå relanseres fem av kakeeskene.

– I første omgang relanserer vi fem esker for større kaker og kringler. Både design og tekniske egenskaper har blitt fornyet og forbedret. Nå kan vi også tilby nye buntstørrelser og prisavslag ved bestilling av en hel pall, forteller produktsjef i Bako, Eva Harlem.

Enkelt å tilpasse

Kakeeskene i standardserien var i mange år preget av en fargepalett i rødt, beige og gull. Det nye designet er hvitt og grått, slik at eskene i større grad kan mikses og matches med bakeriets eller konditoriets egne designelementer.

– Det rene basisdesignet gjør det enkelt å tilpasse kakeeskene med alt fra gavebånd til egne etiketter. Ved å bruke etiketter med konditoriets egen logo, kan du styrke egen merkevare på en smart og enkel måte, sier Harlem.

Det velkjente emblemet, kringlen og slagordet «Ferskt & Godt» er ivaretatt.

– Helhetsuttrykket er likevel renere, og eskene er hakket mer anvendelige, forklarer produktsjefen.

Bedre stablestyrke

Kaker må ofte stables oppå hverandre. Er det svakheter i eske eller lokk, kan dette fort føre til at kaker kommer i skvis under transport eller lagring. Kundene forventer hele og pene kaker. Stableeskene i standardserien har derfor fått et nytt, heldekkende og mer robust lokk, noe som også gir bedre stablestyrke.

– Kundene våre selger kaker av høy kvalitet, og derfor er det selvfølgelig viktig at emballasjen også holder høy kvalitet, slår Harlem fast.

Hos Bako fortsetter arbeidet med å fornye og forbedre flere av eskene i standardserien.

– I neste omgang vil vi relansere flere av de mindre kakeeskene, og vi skal ha nye kransekakeesker klare i god tid før jul, lover Harlem.

Powered by Labrador CMS