I mars i år lanserte Bakeriet AS sin egen hjemleveringstjeneste, Morgenbrød.no. Siden den gang har folk i Bodø og Mo i Rana hatt mulighet til å få ferske bakervarer levert på døren hver morgen fra mandag til lørdag. Men det blir det snart slutt på.

Bakeriet har nemlig bestemt seg for å legge ned tjenesten fra og med julaften i år. 23. desember blir siste leveringsdag.

— Vi har rett og slett bestemt oss for å bruke ressursene annerledes fremover, sier markedssjef i Bakeriet AS, Tina Østrem, til Bakeri.net.

Bakeriet AS avslutter sin satsing på morgenlevering av bakervarer.

Bakeriet AS avslutter sin satsing på morgenlevering av bakervarer.

Foto: Bakeriet AS

Prioriteringer

Hun avviser at Morgenbrød.no legges ned fordi tjenesten ikke ble nok brukt.

— Bruken var i ferd med å ta seg opp, så det er ikke årsaken. Dette handler om prioriteringer, og at vi har tatt et valg om hva vi ønsker å være best på. Vi kommer ikke til å prøve å bli best på å drive nettbutikk. Det ligger nok litt for langt utenfor kjerneområdet vårt, sier Østrem, som ikke vil si noe mer konkret om prioriteringene fremover, annet enn:

— Vi holder på med mye.

Skuffede kunder

— Hvordan reagerer kundene?

— Mange er skuffa, og det er jo trist for oss også. Men vi eier dette konseptet, så vi har mulighet til å starte opp igjen senere om vi skulle ønske det. Akkurat nå legger vi vekt på å avslutte dette på en så ryddig måte som mulig. Alle kundene har fått beskjed om nedleggelsen på mail og alle faste abonnement vil opphøre automatisk.