Bagn Bakeri skal i den nyopprettede samarbeidsavtalen levere bakervarer til Bakstfjøla på Dokka, mens Bakstfjøla skal levere lefser til Bagn, skriver Oppland Arbeiderblad.

Vinn-vinn

– Dette er en vinn-vinn situasjon for oss. Vi har ambisjoner om å bli bakeriutsalget på Dokka, og med avtalen med Bagn bakeri vil vi få til det, sier Svein Granseth i Bakstfjøla til OA.

– For oss er dette også viktig. Vi vil få en mye mer forutsigbar produksjon av våre bakervarer. Nå kan vi bake seks dager i uka hele året, sier Helge Gjerdalen Holte i Bagn bakeri.

Jevnere produksjon

– Vi satser på kvalitet. Vi skal levere både bakervarer, og bruke de samme i vår servering. Vi kommer til å bruke baguettene og croissantene med pålegg fra Reboli på Leira. Vi satser på kvalitet i alle ledd som vi alltid har gjort. For oss er det flott å kunne selge brød, croissanter, wienerbrød, kanelsnurrer, skolebrød og andre bakervarer, sier Granseth til avisa.

– Nå baker vi 150 brød på mandager og 700 fram mot helga. Alle som surdeigsbrød. Nå som Bakstfjøla skal selge våre brød kan vi få en jevnere produksjon. Alle våre brød er håndlaget. Derfor mener jeg også at de er mye bedre enn fabrikkprodusert brød, forteller Holte.