Med MobilePays nye tjeneste kan bedrifter motta betaling for varer og tjenester via mobilen. Dermed har DNBs Vipps-tjeneste fått en utfordrer. Kunden betaler med et swipe og pengene overføres til bedriftens kontonummer, uansett bank, skriver Mobile Pay i en pressemelding.

– MyShop har et stort potensial, ikke minst blant små- og mellomstore bedrifter. De kan nå benytte mobiltelefonen som betalingsterminal. MyShop blir dermed et attraktivt alternativ til kort og kan bidra til å redusere kontantbruk, sier Knut Anders Wangen, leder for MobilePay i Norge.

Betaling skal bli enklere for små- og mellomstore bedrifter

– Lanserings-kampanjen er en kampanje bestående av hovedsakelig radio og filmer. Vi har hatt en spennende pilotperiode, med blant annet Tusenfryd og Rosenborg Bakeri.  Det har vært viktig for oss å dokumentere deres erfaringer, samt å lage demofilmer for å beskrive produktet, sier Kine Bergseth, Markedssjef til Kampanje.com.

Swipe for å betale

MyShop består av en portal som gir tilgang til administrasjon og fullstendig oversikt over betalinger. Bedriften kan også laste ned appen som inneholder forskjellige funksjonaliteter.

– Enkel oversikt over innkommende betalinger

– Automatisk daglig overførsel til kontonummer i selvvalgt bank

– 5-sifret MobilePay-nummer. Ingen begrensning på antall

– MyShop tar hensyn til ulike behov i kjøpsøyeblikket

– Bedriften kan skrive inn beløpet i MyShop-appen, kunden holder sin mobiltelefon mot selgers og swiper for å godkjenne betalingen

– Kunden kan også betale til et 5-sifret nummer

– Kunden kan via geolokasjon i MobilePay-appen betale til butikker i nærheten. Klikk på butikk, skriv inn beløp og swip

 

– MobilePay fortsetter å utfordre godt etablerte betalingsløsninger og med gode erfaringer fra Danmark tror vi at løsningen vil bli godt tatt imot hos bedriftene. I tillegg gir vi alle bedrifter mulighet til å få løsningen gratis ut året.», sier Knut Anders Wangen.