Baker Hansen søker konditor

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson:
Knut Andreas Hals

Mobil:
95 99 77 90

Epost:
knutandreas@bakerhansen.no

SØK STILLINGEN

Baker Hansen er på jakt etter en dyktig konditor til vårt konditori. Arbeidsoppgaver er produksjon av forskjellige kaker, samt småvarer som linser, marsipan og julebakst. Du må like å lage og pynte marsipankaker, og helst ha erfaring med å skrive tekst på kaker. Videre må du kunne jobbe både selvstendig og i team, raskt og nøyaktig. En fordel med noen års erfaring og referanser. Du må like å stå på! Norsk er arbeidsspråket.

Vi kan tilby en trivelig jobb for den rette, i et godt arbeidsmiljø. I tillegg til tarifflønn er det muligheter for gratis trening på treningssenter, rimelig massasje på bedriften og sosiale arrangementer gjennom året.

Du må ikke være fagutdannet konditor for å søke, men erfaring innen yrket konditor teller positivt.

SØK STILLINGEN

Om arbeidsgiveren

Baker Hansen ble etablert i 1861 av Arnt Hansen og eies og drives av familien Hals (Arnt sine etterkommere). Vi har et moderne og flott bakeri/konditori på Østerås i Bærum (rett utenfor Oslo). Det jobber ca. 18 konditorer og hjelpearbeidere i konditoriet vår, hvor de baker alle kakene til våre 36 bakerbutikker/cafeer.

Vi har fokus på kvalitet og fokuserer på å lage mest mulig av våre produkter fra bunnen av, dvs. minst mulig bruk av ferdigmikser og lignende. Vi er stolte av å drive en bedrift hvor håndverket står i fokus hver eneste dag.

Powered by Labrador CMS